Welkom

De online pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

Tarotkaart Oordeel door mediums

Tarotkaart Oordeel

De Grote Arcana  -  Onderbewustzijn
Tarotkaart van 4 maart : Oordeel
De Tarotkaart Oordeel wil aankaarten dat er spirituele hergeboortes mogelijk zijn na het einde van jou wereldbeeld. Deze tarotkaart geeft aan dat hergeboortes mogelijk zijn, maar dan zonder slechte gevolgen. Op de dag van het laatste oordeel moet je verantwoordingen afleggen voor je daden en zondes. Wat je gedaan hebt in het verleden heeft gevolgen voor je toekomstbeeld, deze cirkel kan je moeilijk doorbreken. Deze tarotkaart wil je helder maken dat er veranderingen opkomst zijn in je leven, maar niet in negatieve zin. De veranderingen zullen in je eigen armen liggen, jijzelf zal de route en richtingen kunnen bepalen. Je kan de veranderingen zelfs volledig negeren indien je dat zou willen. Maar als je de veranderingen negeert, dan zal je dat op een later ogenblik in je leven moeten afzien en zal je tegen jezelf zeggen 'had ik het maar anders gedaan'. Je kan dus beter wel een keuze maken, deze zijn nodig om op te groeien op spirituele en persoonlijke vlakken.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra mediums informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven